Τα Βήματα για να φτάσετε στην Κορυφή

Η Μεγαλύτερη Πρόκληση της Επιχείρησής σας

Κάθε επιχείρηση ανεξάρτητα του μεγέθους της αναζητά τον τρόπο να αναπτυχθεί μέσα σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Οι κυριότερες αιτίες που δυσκολεύουν το επόμενο βήμα στην πυραμίδα έχουν να κάνουν με: α) προβλήματα στη διαχείριση των εσωτερικών επιχειρηματικών διαδικασιών και β) την αδυναμία πλήρους εκμετάλλευσης των ευκαιριών ανάπτυξης που παρουσιάζονται.

To Growth with Cloudmanager είναι μια αξιόπιστη απάντηση στα δύο αυτά προβλήματα.

Τι είναι το Growth with Cloudmanager

Τo Growth with Cloudmanager είναι ένα σύνολο πρακτικών και εργαλείων που συνδυάζουν marketing, business management και engineering με στόχο την ανάπτυξη και την άνοδο της επιχείρησης στο επόμενο στάδιο.

Οι πρακτικές που ακολουθούνται είναι ένα σύμπλεγμα καινοτομίας, ανάλυση δεξιοτήτων, έρευνας και έξυπνων τακτικών. Η τεχνική του Growth βοηθάει την επιχείρηση να πετύχει μακροχρόνια ανάπτυξη σε σύντομο χρονικό διάστημα και με την ελάχιστη δυνατή επένδυση.

Η επιχείρηση για να κάνει scale, καλείται να αξιοποιήσει τις πρωτοπόρες στρατηγικές μας, που θα της δώσουν τη δυνατότητα να ξεχωρίσει!

Τo Growth with Cloudmanager χρησιμοποιεί στόχευση, νέες τεχνολογίες, γρήγορες δράσεις, ανάλυση δεδομένων και συνεχή βελτιστοποίηση για να πετύχει τους εκάστοτε επιχειρηματικούς στόχους που έχει θέσει.

Τα βήματα της στρατηγικής του Growth with Cloudmanager

Αρχικά, αναγνωρίζουμε σε πoιο στάδιο ανάπτυξης της πυραμίδας βρίσκεται η επιχείρηση σήμερα. Μετά από έρευνα και μελέτη της υπάρχουσας κατάστασης και προσεγγίζοντας εξατομικευμένα τη δική σας εταιρική περίπτωση, εντοπίζουμε σε ποιο επίπεδο της πυραμίδας βρίσκεστε. Το αποτέλεσμα αποτελεί την αφετηρία της εκκίνησης για το επόμενο βήμα.

Στο σημαντικό αυτό βήμα, η επιχείρηση με τη βοήθεια της Cloudmanager ανακαλύπτει κενά και νέες ευκαιρίες, ώστε να αναπτυχθεί γρηγορότερα και πιο αποτελεσματικά.

Take It Online

Στο πρώτο και βασικότερο επίπεδο της πυραμίδας, βρίσκεται η ανάγκη για ψηφιακό αποτύπωμα, digital παρουσίας και προβολής. Σε αυτό το στάδιο, κάνουμε στοχευμένο audit αξιολογώντας τα υπάρχοντα μέσα και αναζητούμε τρόπους βελτιστοποίησης τους και κατασκευάζουμε νέα. Σε αυτή την κατηγορία, ανήκει η ομπρέλα των υπηρεσιών μας που περιλαμβάνουν το Branding, την Εταιρική Ταυτότητα, το Website, τα Social Media, το Hosting και τα εταιρικά Emails.

Digital Marketing

Στο δεύτερο επίπεδο της πυραμίδας, βρίσκεται η ανάγκη για προώθηση και διαφήμιση της ψηφιακής ταυτότητας και των μέσων προβολής της. Σε αυτή την κατηγορία, ανήκουν οι υπηρεσίες που αφορούν τα καινοτόμα Online Booking Systems και Google & Social Ads.

Sales

Στο τρίτο επίπεδο της πυραμίδας, ασχολούμαστε με την ανάπτυξη του πελατολογίου, του customer loyalty, support και του after sales, αξιοποιώντας την διαδικτυακή αγορά. Οι προτεινόμενες λύσεις που μπορούμε να υλοποιήσουμε με μετρήσιμα αποτελέσματα επιτυχίας είναι interactive E shops και λύσεις για προηγμένο Customer Service.

Αυτοματοποίηση

Στην κορυφή της πυραμίδας, βρίσκεται η αυτοματοποίηση των επιχειρηματικών διαδικασιών και λειτουργιών. Με τεράστια εμπειρία σε λογισμικά management, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντων όπως CRM και ERP.

Τέλος, για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να «μιλούν» με έναν αξιόπιστο συνεργάτη, προσφέρουμε ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών όπως το ONE CLOUD και το ALL IN ONE.

 

Growth Cloudmanager

Τι κερδίζετε από το Growth with Cloudmanager

Το Growth with Cloudmanage βοηθά την επιχείρηση να προσαρμοστεί στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες και επιθυμίες των πελατών και να τους μετατρέψει, όχι μόνο σε μια αυξανόμενη πηγή εσόδων, αλλά σε παθιασμένους πρεσβευτές και σε έναν κινητήρα ανάπτυξης για το brand ή το προϊόν της.

Με το Growth with Cloudmanager, απολαμβάνετε:

Σύνδεση με Πελάτες

Ξεκινάτε μια άμεση σύνδεση με το πελατολόγιό σας, αφού αντιλαμβάνεστε τις αλλαγές στις προτιμήσεις του και ανταποκρίνεστε άμεσα σε αυτές.

Ταχύτητα Αντίδρασης

Η επιχείρηση αντιδρά γρήγορα στις εξελίξεις και στις αλλαγές. Εκμεταλλεύεται νέες ευκαιρίες και πρωταγωνιστεί στις αλλαγές στο επιχειρηματικό τοπίο.

Ανάγκη Αξιοποίησης Των Δεδομένων

Το Growth with Cloudmanager ακριβώς επειδή βασίζεται στην ύπαρξη και στην αξιοποίηση των σωστών δεδομένων, τα αξιοποιεί συμβάλλοντας στην αλματώδη ανάπτυξη της επιχείρησης.

Μείωση Κόστους

Το Growth with Cloudmanager διευκολύνει τους επιχειρηματικούς οργανισμούς να επιτύχουν ανάπτυξη, χωρίς να ξοδεύουν χρήματα σε ξεπερασμένες και τρομερά δαπανηρές λύσεις.

Γιατί να επιλέξετε το Growth with Cloudmanager

Στην Cloudmanager εργάζονται για εσάς επαγγελματίες με υψηλή κατάρτιση που συνδυάζουν στο μέγιστο βαθμό τεχνικές γνώσεις, δημιουργικότητα και αναλυτική σκέψη. Με μεθοδικά βήματα εστιάζουν σε εναλλακτικές πρακτικές χαμηλού κόστους οι οποίες διαφέρουν από τις παραδοσιακές, είναι επεκτάσιμες και ικανές να δημιουργούν ανάπτυξη.

Κάντε level up την επιχείρησής σας, μη διστάζετε, κλείστε ραντεβού.

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Μετάβαση στο περιεχόμενο